Montage, demontage & verhuizing

Wij denken graag met u mee over uw MONTAGE, DEMONTAGE & VERHUIZING

De inrichting van uw magazijn is cruciaal voor een goede werking van een bedrijf en dient dan ook met de nodige aandacht worden ingericht. Samen met de verkopende partij heeft het type opslag systeem gekomen op basis van een aantal criteria. NKM Montage en Magazijninrichting denkt graag met u mee bij het zo optimaal mogelijk inrichten van uw magazijn, zodat u zo efficiënt en veilig mogelijk te werk kunt gaan!

Door de ruime praktijk ervaring is het team van NKM Montage en Magazijninrichting in staat niet alleen de montage te verzorgen, maar ook mee te denken over de inrichting van uw magazijn.

Montage

Naast montage behoort ook het demonteren van uw magazijninrichting tot de mogelijkheden. Wij onderscheiden twee mogelijkheden: demontage en afbraak.
Bij demontage gaan we er vanuit dat het materiaal hergebruikt gaat worden. Bij het demonteren letten we er op dat alles zorgvuldig uit elkaar wordt gehaald en dat alles “transport-klaar” verpakt wordt. Verbind materialen worden door ons verzorgt. Indien wenselijk kunnen wij ook het transport en de montage op de nieuwe locatie voor u organiseren.
In geval van afbraak mag het materiaal afgevoerd worden in een container en zal dan ook niet hergebruikt worden.

Overname

Naast het afbreken en demonteren van uw opslagsysteem staan wij ook open voor het overnemen van uw inrichting tegen marktconforme prijzen.