Contact

Neem contact met ons op

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

  Baruch Spinozastraat 15
  7442 PD
  Nijverdal

  T: +31 (0)6 14 12 28 25
  E: info@nkmmontage.nl

  NKM MONTAGE & MAGAZIJNINRICHTING

  Welkom op de website van NKM montage & magazijninrichting. Een jong en dynamisch bedrijf met goede referenties dat zich bezig houdt met het monteren van stalen opslagsystemen en het inrichten van magazijnen. Of het nu gaat over (de)monteren, repareren,verhuizen of opnieuw inrichten van uw magazijn: De wensen van de klant staan bij ons voorop. Dus hebt u een idee of speelt er een opslagprobleem? Wees niet bang en neem contact met ons! NKM montage & magazijninrichting kan u voorzien van een goed advies en helpt u graag vooruit!

  NKM Montage & magazijninrichting werkt uitsluitend met goed opgeleide monteurs die allemaal zijn voorzien van de juiste scholing en een VCA Vol certificaat. Tevens beschikken alle monteurs over de nodige certificaten voor heftruck, reachtruck en hoogwerker zodat er op en om de bouwplaats veilig en verantwoord gewerkt zal worden.

  Doordat onze monteurs beschikken over ervaring en de juiste kennis en know-how bieden wij een breed assortiment diensten aan om u als klant optimaal vooruit te helpen.